Showing all 4 results

Huvlås

 • Push clip 31 mm Alu

  Push clip 31 mm Alu

  350 KR
 • Push clip 31mm Rostfritt

  Push clip 31mm Rostfritt

  350 KR
 • Push clip 60 mm Alu

  Push clip 60 mm Alu

  450 KR
 • Push clip 60 mm Rostfritt

  Push clip 60 mm Rostfritt

  450 KR

Huvlås hos Overtake

Hos Overtake hittar du det mesta du behöver till bilen när det gäller trimning eller så kallad tuning. När det gäller att framföra ett fordon med extra krafter behöver man tänka på fler saker än motorn. Allt ska sitta väl förankrat så att man inte riskerar att något går sönder eller lossar under färden. Huven är absolut inget undantag från detta. Vi erbjuder smarta och kraftiga huvlås. De är konstruerade på så sätt att en liten kula låser ihop båda delarna med varandra. Det är lika smidigt att öppna detta huvlås som att stänga det. På ytterdelen har det placerats en liten knapp, så att man med ett enkelt knapptryck öppnar huvlåset.
Detta huvlås måste dock inte vara placerat på just en huv. Det fungerar lika bra att montera det på såväl skärmkanter och fronten som på huven.

För att det ska passa just dina behov finns de självklart i flera utföranden. De finns i två storlekar; 31 mm och 60 mm. Båda dimensionerna finns även i två olika material/färg. Man kan få dem i antingen rostfritt stål (silverfärgat), eller i svarteloxerad aluminium.
Även en sådan liten detalj som ett huvlås kan vara viktigt för utseendet enligt många. För någon som meckar väldigt mycket kan ett smidigt huvlås även vara väldigt underlättande. Med våra huvlås så öppnar du huven med hjälp av ett simpelt knapptryck. Samma gäller ju självklart fronten och skärmkanterna, vi gör allt för hanteringen av din bil ska vara så smidig som möjligt och då det är ofta dom små sakerna som gör det.
Ett huvlås kan vara värt att investera i även om ditt nuvarande fungerar. Att få upp en huv vars lås är sönder är en oerhört retlig situation som ofta kräver ett mindre kirurgingrepp för att reda ut. Se till att förebygg detta och skaffa dig ett lås som du kan lita på.