Showing all 3 results

Siemens spridare

 • Siemens deka 2433cc/min Låg ohm

  Siemens deka 2433cc/min Låg ohm

  3490 KR
 • Siemens deka 630cc/min Högohm

  Siemens deka 630cc/min Högohm

  779 KR
 • Siemens deka 875cc/min Högohm

  Siemens deka 875cc/min Högohm

  779 KR

Siemens Deka

Bilens spridare, även kallade insprutningsventiler, förser motorn med bensin som sedan blandas med luft för att förbrännas i cylindern. Olika spridare kan tillföra olika mängder bensin, vilket innebär att du om du exempelvis turbomatar din bil kan stöta på så kallat maxläge. Detta innebär att du når gränsen för hur mycket bensin du kan få in i cylindrarna med nuvarande spridare. Förutom tappad effekt kan motorn ta skada, då en felaktigt/för len luft/bränsleblandning inte kyler motorn tillräckligt.

Om du planerar att köra din bil med e85 behöver du även tänka på om ditt bränslesystem klarar av det. Då vissa bränslespridare, speciellt original spridare, kan ta skada av etanol. Dels kan det uppstå beläggning på spridarna vilket tillslut kan leda till att spridarna helt slutar fungera. Spridarna kan även internt gå sönder om de inte är gjorda för e85 på grund av korrodering.

Siemens tillverkar spridare av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Alla spridare vi erbjuder från Siemens klarar e85. Om du behöver hjälp i valet av spridare är det bara höra av dig!